Madame RL

Så hyggelig at du besøker siden min!

Jeg heter Grethe Røv Lien og bruker kunstnernavnet Madame RL.

Farger, kroppsspråk og mønstre er viktig i min kreative prosess. Jeg tror at farger har stor effekt på følelsene våre. Selv er jeg glad i naturens skjønnhet og vakre mønstre. Kroppsspråk som uttrykker spesielle sinnsstemninger er spennende, synes jeg.

Jeg ønsker at bildene mine skal gi glede, undring, inspirasjon og styrke.

Enjoy!

Grethe Røv Lien / Madame RL 

Madame RL sin historie

Så hyggelig at du besøker siden min!

Jeg heter Grethe Røv Lien og bruker kunstnernavnet Madame RL.

Farger, kroppsspråk og mønstre er viktig i min kreative prosess. Jeg tror at farger har stor effekt på følelsene våre. Selv er jeg glad i naturens skjønnhet og vakre mønstre. Kroppsspråk som uttrykker spesielle sinnsstemninger er spennende, synes jeg.

Jeg ønsker at bildene mine skal gi glede, undring, inspirasjon og styrke.

Enjoy!

Grethe Røv Lien / Madame RL